juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Rechthoekige trampoline

Benut je buitenruimte optimaal met een rechthoekige trampoline

De rechthoekige trampoline wordt steeds populairder. Waar je voorheen vooral veel ronde trampolines zag, kiezen nu zichtbaar meer mensen voor een rechthoekige variant in hun tuin. Niet gek, want de rechthoekige trampoline heeft veel voordelen ten opzichte van de ronde variant. Een ronde trampoline neemt in verhouding namelijk veel meer ruimte in beslag. Daarnaast past een ronde trampoline ook lang niet in elke tuin, omdat dit formaat lastiger inpasbaar is. Vooral mensen met een kleine tuin kiezen daarom steeds vaker voor een rechthoekige trampoline. Met een rechthoekige trampoline kun je de ruimte in je tuin namelijk optimaal benutten. 

Rechthoekige trampoline

Een veilige keuze 

De rechthoekige trampoline is beschikbaar in verschillende formaten. Zo zal er altijd een formaat tussen zitten die perfect past in jouw tuin. Daarnaast is deze trampoline beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Geef je de voorkeur aan een above ground, inground of flat to the ground trampoline? Het kan allemaal. Voor bijna elk budget zijn er mogelijkheden. Verder is een rechthoekige trampoline veiliger dan een ronde trampoline, omdat sprongen beter controleerbaar zijn. Ben je op zoek naar nog meer veiligheid? Dan kun je natuurlijk ook altijd een veiligheidsnet om de trampoline laten plaatsen. Zo weet je zeker dat het niet fout kan gaan. 

Waar koop ik mijn nieuwe trampoline?

Er zijn een hoop verschillende winkels waar jij je nieuwe trampoline kunt aanschaffen. Zowel fysiek als online. Over het algemeen geldt dat het aanbod online groter is. Ook kun je online makkelijker vergelijken tussen verschillende trampolines. In sommige fysieke winkels heb je de mogelijkheid om de trampoline ook zelf even uit te testen. Het is dus maar net welke vorm van winkelen jouw voorkeur geniet.