juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Een eigen sportschool starten met fitnesstoestel leasen

Voor het starten van een onderneming is er naast een flinke dosis enthousiasme, ook flink wat kapitaal nodig. Dat is gelijk de drempel waar velen niet overheen kunnen om hun droom voor een eigen bedrijf te verwezenlijken. Ook voor een eigen sportschool komt er veel bijkijken. Aan fitnesstoestellen mag het er niet ontbreken en komt een groot deel van de opstartkosten juist uit die hoek. Door gebruik te maken van fitnesstoestel leasen wordt echter de nodige financiële ademruimte geboden.

Vaste maandelijkse betalingen

De dynamiek zit er bij elke onderneming in, maar is het belangrijk dat de in – en uitgaven zoveel als mogelijk bekend zijn. Zo kan er gepland worden, een vereiste voor behalen van succes. Met fitnesstoestel leasen wordt er per maand een vast bedrag betaald en is dat alles keurig in een contract verwerkt. Het te betalen bedrag bedraagt in de meeste gevallen maar een fractie van de aanschafkosten voor de fitnesstoestellen. Een ander voordeel van fitnesstoestel leasen is dat er gelijk beschikt kan worden over nieuwe toestellen. De keuze is daarbij ruim gelaten en kan er nog meer op de kosten bespaard worden door voor fitnesstoestel leasen tweedehands te gaan.

Kan ook gebruikt worden voor wat startkapitaal

Het is bij fitnesstoestel leasen namelijk mogelijk om toestellen die al in bezit zijn te verkopen. Die worden vervolgens gewoon geleased. Waar het allemaal hier op neerkomt, is dat er met de verkoop een aardige som wordt verkregen, maar de toestellen ter beschikking blijven. Er kan zo geïnvesteerd worden in andere benodigdheden voor de sportschool. Na afloop van de lease kunnen de toestellen overgekocht worden of kan er gekozen worden voor opnieuw fitnesstoestel leasen. Als ondernemer komt het nog voordeliger uit wanneer de btw wordt verrekend. Fitnesstoestel leasen is ook een uitkomst voor sportschoolhouders die willen uitbreiden.