juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Eigen sportschool

Een eigen sportschool is een droom van veel sport liefhebbers. Een sport school openen kan natuurlijk snel gaan, maar wel moet er een goed plan zijn. Voor een eigen sportschool beginnen zult u al snel inzien hoeveel verschillende benodigdheden er wel niet zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan het hebben van goed personeel, een goed schoon maak team, maar ook is het belangrijk dat er bijvoorbeeld een goede verlichting is en dat de muziek van een hoogwaardige kwaliteit is. Bij Fitlease kunt u een apparaat naar keuze aanschaffen , door middel van een lease. Er zijn verschillende mogelijkheden voor deze lease. Zo kun tu kiezen voor een standaard lease, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een fitlease.

 Operational lease

Een van de mogelijkheden voor een eigen sportschool beginnen is een operational lease. Er zijn veel verschillende voordelen verbonden aan deze lease, en dat is dan ook een van de redenen waarom hij zo ontzettend populair is. Ten eerste zorgt een operational lease ervoor dat de materialen niet op een boekhouding komen op de balans. Hierdoor bouwt u geen schuld op en zal een bank dit ook niet gebruiken op het moment dat u bijvoorbeeld graag een lening of een financiering wilt aanvragen. Daarnaast is btw wel gewoon maandelijks aftrekbaar en scheelt dit dus kosten. Via fitlease kunt u op de website zelf direct contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Op de website staan wel een aantal goede voorbeelden met de leases zodat u de maandelijkse kosten kunt berekenen.

 Meer dan 40.000 toestellen al verlest

Fitlease is dus echt een grote aanbieder van fitness toestellen en dat wordt ook bewezen door de fantastische resultaten die ze hebben neergezet. Zo hebben ze op dit moment al meer dan 17 jaar ervaring, aangezien fitlease al sinds 2004 bestaat. Verder hebben ze al meer dan 40.000 toestellen verleast en zijn er maar liefst 1500 tevreden klanten al geweest bij fitlease