juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Fitness apparatuur leasen

Of je nu net begint, moet upgraden naar de nieuwste fitnessapparatuur of het assortiment aan apparatuur in uw sportschool wilt uitbreiden, het kan een uitdaging zijn om de commerciële fitnessapparatuur te bieden die je nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien.

Leasing helpt je de hoge opstartkosten van het openen van een nieuwe sportschool te vermijden en helpt je de kosten van essentiële fitness apparatuur over een periode van maximaal 5 jaar te spreiden.

Waarom zou je fitness apparatuur leasen?


Er zijn veel manieren waarop je uw fitnessapparatuur kunt financieren. Afhankelijk van het type apparatuur dat uw sportschool nodig heeft en de vorm van uw financiën, kan het leasen van fitness apparatuur een goede keuze voor je zijn. Leasing is misschien ook de enige optie voor je als je een startende onderneming bent en geen geld heeft. Je moet leasemaatschappijen zien als potentiële leveranciers voor al uw fitness apparatuur en andere materiële bedrijfsmiddelen.

Wat zijn de voordelen van het leasen van fitness apparatuur?


Fitnessapparatuur leasen is op korte termijn verreweg de meest kosteneffectieve optie. Het vereist geen enorme initiële kosten en over het algemeen is aanbetaling redelijk beheersbaar of zelfs onbestaande. Het opstarten van een gloednieuwe sportschool vereist een flink kapitaal en nieuwe eigenaren moeten elk kapitaal sparen wanneer ze beginnen.

Een ander voordeel van het leasen van apparatuur is dat je niet gebonden bent aan de apparatuur. Het is veel eenvoudiger om uw apparatuur om de paar jaar te vervangen als je een leaseovereenkomst heeft afgesloten, in plaats van al uw oude apparatuur te moeten verkopen en een nieuwe te kopen. Het om de paar jaar upgraden van apparatuur houdt ook uw klanten tevreden en onder de indruk. Je blijft altijd up-to-date met de nieuwste apparatuur en de onderhoudskosten zullen lager zijn omdat je steeds nieuwe apparatuur krijgt en niet oude die sneller kapot gaan.

Hoeveel kost het om fitness apparatuur leasen?

Zoals bij elke leaseovereenkomst, betaalt je uiteindelijk meer dan de werkelijke kosten om het actief te kopen. Maar zoals we al hebben besproken, kunnen de regelrechte kosten voor het uitrusten van een sportschool hoog en onbetaalbaar zijn.

De rente op maandelijkse aflossingen varieert van leverancier tot leverancier en wordt beïnvloed door de hoeveelheid geleend geld en de totale duur van de leaseovereenkomst, maar typische tarieven variëren tussen vijf procent voor meer gevestigde bedrijven en ongeveer 15 procent voor nieuwkomers.