juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Fitnesstips voor beginners

Ieder begin is vaak lastig, zo ook bij fitness. Je bent zoekende naar welke oefeningen je moet doen om een bepaald doel te behalen. Geen nood. We geven je graag een aantal tips!

Doelen stellen

Het stellen van doelen is een eerste stap bij fitness. Wat wil je bereiken, meer conditie, meer kracht, spieropbouw? Een combinatie hiervan? En niet te vergeten: binnen welke periode wil je resultaat zien? Door het stellen van doelen train je gericht. Bij de sportschool kun je vaak aan een trainer vragen of hij/zij een persoonlijk plan wil opstellen voor je. Zo weet je precies op welke dag je welke oefeningen moet doen. Dit geeft houvast.

 

Apparatuur en accessoires

Dankzij onze juiste apparatuur en accessoires kun je jouw doelen bereiken. Wil je ook thuis aan de slag? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Rhodos. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te sporten. Van loopbanden en roeitrainers tot dumbbells en buikspiertrainers: wij hebben het voor je.

fitness_looptrainer

De juiste manier

Bij fitness is het belangrijk om oefeningen op de juiste manier uit te voeren. In de sportschool loopt altijd wel iemand die je hierbij kan helpen. Train je liever thuis? Dan raden we je aan om je apparatuur en accessoires te bestellen bij Rhodos. Onze producten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Koop je iets bij Rhodos, zoals een crosstrainer, roeitrainer of krachtstation dan is het belangrijk dat je goed advies krijgt over het gebruik van het toestel. Van ons specialisten kun je altijd persoonlijk advies verwachten. We kijken goed naar je houding en bewegingen en geven je eventueel tips waar je op moet letten, zodat je altijd de juiste houding aanneemt tijdens het trainen.

Instructievideo’s

Thuis heb je niet altijd iemand die je kan helpen een oefening goed uit te voeren. Op YouTube zijn er vele fitnessfilmpjes die je hierbij kunnen helpen. Professionele fitnessexperts leggen je stap voor stap uit hoe je een bepaalde oefening uitvoert.

Onze gouden tip

We hebben je al een aantal tips gegeven, maar de allerbelangrijkste komt nog. De gouden tip van Rhodos luidt: blijf doorzetten! Je ziet meestal niet meteen resultaat, maar dat komt vanzelf. Als je lang genoeg volhoudt behaal je jouw gestelde doelen sowieso!