juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Groepslessen van http://www.rowinpt.com/ zeer motiverend

Sinds een tijdje geleden ben ik gaan letten op mijn gezondheid. Ik kwam tot de beslissing dat ik wilde afvallen. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een sportschool in de buurt waar ik 2 a 3 keer kon gaan sporten per week. Toen ik me had ingeschreven bij een sportschool om de hoek was ik al aan het na denken of het sporten in mijn eentje wel leuk zou zijn. Dit bleek naderhand niet zo, want toen ik 3 keer ging sporten bij de sportschool, wilde ik al stoppen. Dit omdat het sporten in mijn eentje erg saai was en vooral niet motiverend genoeg.

http://www.rowinpt.com/

Ben gaan nadenken over een andere vorm van sporten

Omdat ik toch wilde afvallen maar niet in mijn eentje wilde gaan sporten ben ik gaan nadenken over een andere vorm van sporten. Namelijk over sporten in groepen. Ik zocht daarvoor een beetje op het internet en kwam al snel uit bij de groepslessen van http://www.rowinpt.com/ . Toen ik op de site terecht kwam zag ik een duidelijk overzicht over de lessen die ze aanbieden. Uiteindelijk schreef ik me in voor de groepslessen van http://www.rowinpt.com/. Ik wilde het gewoon eens proberen.

http://www.rowinpt.com/

Zeer tevreden over de groepslessen

Toen ik de eerste les had gehad, wist ik meteen dat de lessen in groepen iets voor mij was. Nu ik al een paar lessen verder ben vind ik het steeds leuker worden. Doordat je in een groep sport, krijg je meer motivatie van anderen. Het lessen in groepen voelt echt als een steuntje in de rug. Ook zie ik verschil in mijn gewicht en merk ik dat ik minder snel moe word als ik bijvoorbeeld de trap oploop. Ik ben zeer onder de indruk van de groepslessen en ga voorlopig nog niet stoppen!

Voor meer informatie over de diensten van http://www.rowinpt.com/ klik hier.