juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

sport-vacatures

Je sport studie afgerond?

Je hebt je studie pedagogiek afgerond en weet eigenlijk niet goed welke richting je op moet gaan, de keuzes zijn best verschillend die je kunt maken. Aan de andere kant is het voor werkgevers ook moeilijk om een sollicitant te vinden die aan hun wensen voldoet. Ook tijdens je studie wil je natuurlijk ervaring op doen, maar waar vind je de sport vacatures waar jij naar op zoek bent? Bij loopbaangarantie.nl worden werkgevers en studenten, of net afgestudeerde studenten aan elkaar gekoppeld. Zo snijdt het mes aan twee kanten, zowel voor de werkgever als de student. 

Elke dag weer veel leren

Tijdens je studie, of wanneer je net bent afgestudeerd weet je waarschijnlijk nog niet precies welke richting je op wilt gaan. Door verschillende dingen te proberen, kom je erachter waar je hart ligt en wat je leuk vind om te doen. In een relatief korte tijd kun je veel leren, bevalt iets je niet dan geef je dit direct aan. Niet voor niets staat het bedrijf bekend om zijn open cultuur, vind jij de goede sport vacatures dan maak je loopbaangarantie.nl ook sterker. Het is de bedoeling dat je energie krijgt van je opleiding, en een positief gevoel om je toekomst mee te beginnen.

sport-vacatures

Schrijf je in als student

Wanneer je nog student bent, of je bent net afgestudeerd is het niet eenvoudig om te onderzoeken waar je in de toekomst mee verder wilt gaan. Door je in te schrijven voor sport vacatures, werk je aan je carrière en kom je er snel achter wat je leuk vindt om te doen. Bij loopbaangarantie.nl heb je al snel een fijne werkplek, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt maar een keer een keuze maken, door je in te schrijven weet je zeker dat je meerdere mogelijkheden hebt. Met de kans om andere elementen van je opleiding te gaan ontdekken.