juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

kinder karten

Kinder karten is leuker dan je denkt met crazy karts

Een tijdje geleden zijn wij gaan kinder karten voor de verjaardag van mijn zoon. In eerste instantie hebben wij dit gewoon met het gezin gedaan. Al snel wisten wij allemaal dat het super leuk was. Daarom hebben wij dit ook geregeld voor het kinderfeestje van mijn zoon. Wij zijn erachter gekomen dat dit een activiteit is die leuk is voor iedereen. Het is geschikt voor zowel jongens als meisjes, maar ook voor ouders. Op die manier kun je dus altijd een leuk verjaardagsfeest organiseren! Bij Indoor Paintball Hillegom kun je terecht voor deze activiteit. Zij hebben namelijk ‘crazy karts’. Dat is een hele ervaring, waar iedereen plezier van zal hebben!

kinder karten

Kinder karten is een feest

Zoals ik al zei gingen wij naar Indoor Paintball Hillegom voor de karts. Dit bedrijf heeft ons uitstekend geholpen! Ze zijn daar erg vriendelijk en laten precies zien hoe je de crazy karts moet gebruiken. Daarnaast is er ook ruimte voor een hapje en een drankje en dat maakte ons dag natuurlijk compleet. Omdat dit bedrijf ons zo goed geholpen heeft, gaan wij hier graag nog eens terug. Wellicht dat wij paintballen of lasergamen nog eens willen proberen! Als dat er niet meer van komt kunnen wij dat natuurlijk volgend jaar nog eens doen voor het kinderfeestje.

kinder karten

Idee voor oudere kinderen

Mijn kinderen worden steeds ouder. Nu merk ik ook wel dat het kiezen van een feest steeds lastiger wordt. Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar jullie ervaringen hiermee. Wat zijn geschikte kinderfeesten voor welke leeftijd? Waarbij dan toch een stuk of 10 kinderen mee kunnen en het niet al te duur is. Voor jongens en voor meisjes natuurlijk! Daar maken wij liever geen onderscheid in. Ik hoor graag al jullie ideeën en laat mij ook weten of jullie al eens zijn gaan kinder karten!