juni 18, 2024

Voetbalfanz

Voetbal en meer

Welke vormen van personal training heb je allemaal?

Ook personal training kun je volgen in verschillende vormen. Maar welke vorm is nou voor jou het meest geschikt. In dit artikel ga ik dieper in op de verschillende trainingsvormen, na het lezen van dit artikel weet jij waarschijnlijk voor welke vorm je wilt gaan.

1 op 1 training 

Personal training 1 op 1 is de bekendste vorm van personal training. Wanneer je 1 op 1 traint wordt de training helemaal afgestemd op jouw doelen en wensen. De trainer heeft dan het meeste aandacht voor jou en je behaalt je doelen het snelst. Deze vorm van training heeft mijn persoonlijke voorkeur. Ik heb zelf eens per week personal training bij personal trainer delft

Trainen in een duo 

Heb je een vriend of vriendin die dezelfde doelen wil bereiken als jij? Dan is duo training echt iets voor jou! Je traint dan samen met jouw maatje en de personal trainer. Sporten met z’n tweeën is vaak leuker en er is dan ook nog eens een competitieve factor. En dat maakt dat je harder gaat trainen. Zo heb je training op maat maar toch in een clubje.

Small group training 

Tegenwoordig een bekend fenomeen. Small group training is een training met (de naam zegt het al) een klein groepje. Small group training is echt iets voor jou als je 1 op 1 trainingen te duur vindt. Het is wel belangrijk dat je een clubje mensen vindt met dezelfde motivatie en doelstellingen. Wanneer dit verschil te groot is krijg je nooit de juiste aandacht.

Meer weten? gewichtsconsulentdelft.nl